Tuotekategoriat MENU

Säljare av skönhetsprodukter

Hairmail Oy grundades 1993 och är en nordisk frisörgrossist som betjänar finska och svenska professionella och studerande inom skönhetsbranschen. Vi säljer hårkosmetikprodukter från märken som bl.a. Kepro, Matrix, L'Oréal, Wella, Goldwell, Cutrin och KC samt möbler från bl.a. franska Nelson Mobilier, italienska Ceriotti och japanska Takara Belmont. Hairmails egna produktmärken är Hairmail Care och Sakai.

Vi vill nu förstärka vårt säljteam med en ambitiös säljare. Du kommer att arbeta med in- och utgående telefonförsäljning samt inom kundservice. Tjänsten förutsätter goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och finska samt tidigare erfarenhet från försäljning. Du ska vara säljinriktad och utåtriktad. Du betraktar omöjliga situationer som en positiv utmaning. Du är bra på att organisera din tid och arbetar effektivt även när det är stressigt. Du är inte rädd för siffror och strävar efter att överträffa målen.

Frisörutbildning är meriterande, men vi värdesätter framför allt dina försäljningskunskaper. Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete på ett framstående hår- och skönhetsföretag i Dickursby i Vanda samt en konkurrenskraftig, delvis provisionsbaserad lön. Till din hjälp har du ett säljteam med gedigen kunskap och erfarenhet samt konkurrenskraftiga försäljningsprodukter. Om du vill ha nya utmaningar och håller med om våra värdesättningar, glädje, mod samt gemenskap, ber vi dig skicka in en ansökan senast 30.6.2019. Platsen tillsätts dock så snart vi hittat den rätta personen. 

Lisätietoja antaa tarvittaessa suomeksi avainasiakaspäällikkö Taru Toikander, puh. 040 352 4535. 

 

Hairmail Oy

Sandbanan 10 

01370 Vanda 

 

Hakulinkki: 

https://survey.zef.fi/veve4tw7/